P65 Kompakt Kézsebészet Szabályzata


1. A KÉZSEBÉSZETI RENDELŐ MAGÁNRENDELŐ. A RENDELÉS TARIFÁI A WEBLAPON MEGTEKINTHETŐK, EZEN TÚL AZ EGYES ITT VÉGZETT MŰTÉTEK ÁRAIT A MŰTÉT ELŐTTI VIZSGÁLATI NAPON A PÁCIENSSEL ISMÉT ISMERTETJÜK. 

2. A KÉZSEBÉSZETI RENDELŐ ELEVE ELUTASÍTJA AZOKAT A PÁCIENSEKET AKIK: 

2.1. AZ ADOTT BETEGSÉGGEL, ELVÉGZETT MŰTÉTTEL AZ ELMÚLT IDŐSZAKBAN TERÜLETÜNK ÁLLAMI INTÉZMÉNYÉBEN KÉZSEBÉSZETI SZAKVIZSGÁLAT UTÁN MÉG FOLYAMATBAN LÉVŐ AKTÍV KEZELÉS ALATT ÁLLNAK. (AMENNYIBEN KÉZSEBÉSZETI SZAKORVOSI VIZSGÁLAT NEM TÖRTÉNT, A BETEGET FOGADJUK. ) 

2.2. A BETEGSÉGÜK, ÁLLAPOTUK NEM TARTOZIK A KÉZSEBÉSZET VAGY TRAUMATOLÓGIA KÖRÉBE. (A MAGÁNRENDELÉST VÉGZŐ ORVOS TRAUMATOLOGIAI ÉS KÉZSEBÉSZETI SZAKVIZSGÁVAL RENDELKEZIK.) 

2.3. AZ ÁLLAMI INTÉZMÉNYBEN KEZELT KÉZSEBÉSZETI SZAKVIZSGÁLATON ÁTESETT ADOTT PROBLÉMA MIATT KEZELT BETEGEK KONTROLL VIZSGÁLATÁT A MAGÁNRENDELŐ NEM LÁTJA EL. 

2.4. A MAGÁNRENDELÉSEN JELENTKEZŐ TUDOMÁSUL VESZI, HOGY TOVÁBBI ELRENDELT VIZSGÁLATOK CSAK MAGÁN INTÉZMÉNYEKBEN VÉGEZHETŐK EL. (KÉPALKOTÓ VIZSGÁLATOK, ELEKTROFIZIOLÓGIAI VIZSGÁLATOK, CONSILIUMOK. STB) A LEHETSÉGES DIAGNOSZTIKAI LEHETŐSÉGEKRŐL A PÁCIENS VIZSGÁLATA UTÁN TÁJÉKOZTATÁST, BEUTALÓT KAP. 

2.5. FIZIOTERÁPIÁS KEZELÉSEK SZINTÉN MAGÁNINTÉZMÉNYEKBEN VÉGEZHETŐK EL.ERRE BAUTALÓT, ELÉRHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK. 

2.6. NEM VÁLLALUNK EL OLYAN ESETET, MELYHEZ KÓRHÁZI HÁTTÉR SZÜKSÉGES A PÁCIENST KORREKT FIZIKÁLIS VIZSGÁLATA UTÁN MEGKÉRJÜK, HOGY EZZEL A PROBLÉMÁVAL ÁLLAMI INTÉZMÉNYHEZ, ANNAK RENDSZERÉHEZ ALKALMAZKODVA FORDULJON. (IDŐPONTKÉRÉS A MEGFELELŐ TERÜLETI ÁLLAMI KÓRHÁZI SZAKRENDELÉSÉHEZ) TERMÉSZETESEN A PÁCIENST KORREKT MÓDON MEGVIZSGÁLJUK, DE HA ELLÁTNI NEM TUDJUK, (CONSERVATIV KEZELÉSSEL ÁLLAPOTA NEM JAVÍTHATÓ, VAGY MŰTÉTE KORREKT MÓDON A MAGÁNRENDELŐBEN NEM VÉGEZHETŐ EL, VAGY ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTA, KÍSÉRŐ BETEGSÉGEI MIATT KÓRHÁZI HÁTTÉR SZÜKSÉGES) AZ ÁLLAMI RENDSZERBE IRÁNYÍTJUK. ILYENKOR A MAGNRENDELŐ PÉNZT NEM FOGAD EL. DR. SASVÁRI EDGÁR 

TRAUMATOLÓGUS, KÉZSEBÉSZ FŐORVOS 

P65KOMPAKT KÉZSEBÉSZET 

Ajka, 2022.11.12